Fury Usyk képviselőjének: te vagy a történelem legrosszabb menedzsere, rávetted a bunyósodat, hogy fogadjon el 30 százalékot

Lesz vajon mérkőzés?


Tyson Fury ismét támadást indított Oleksandr Usyk menedzsere ellen, sőt, legújabb Instagram-posztjában odáig süllyedt, hogy "Borathoz" hasonlította őt.

A 34 éves Fury és a 36 éves Usyk próbálja véglegesíteni a négy világbajnoki övért folyó mérkőzést, amelyet április 29-én rendeznek meg a Wembley Stadionban. A cigánykirály, aki a WBC cím birtokosa, megfogadta, hogy véget vet az online rémuralomnak, és a közösségi médiát elfelejti, miután kijelentette, hogy elkezd készülni a harcra.

A veretlen bajnokok ide-oda üzengettek egymásnak, látszólag nyíltan tárgyaltak a címegyesítésükről. Usyk csapata pedig úgy gondolja, hogy Fury annak ellenére sem fog kiállni ellenük, hogy elfogadták a 70/30-as meccsdíjfelosztásos ajánlatát. Alex Krassyukkal, még azt is kétségbe vonja, hogy a vitathatatlan címmérkőzésre sor kerül-e, ahogy az óra ketyeg.

Fury azonban egy videóüzenetet is eljuttatott hozzá az Instán, ahogyan Krassyuk hangján gúnyolódott. A brit, aki angol futballmezt viselt, így fogalmazott.

„Alex, Usyk menedzsere, te kolbász, Borat vissza akarja kapni a hangját, te f***. Megkapod, amit akarsz, ne aggódj. Te vagy a történelem legrosszabb menedzsere, rávetted a bunyósodat, hogy fogadjon el 30 százalékot, te hülye dózer. Nem vagy olyan okos te csöves. Beszélj csak tovább, és a fiadat szétverik, és öv nélkül marad, mint a másik csöves AJ. Gyerünk.”

Usyk azt mondta, hogy beleegyezik a 70/30-as felosztásba - amennyiben Fury 1 millió fontot adományoz az ukrán háborús alapnak, ha nyer. Fury nem válaszolt nyilvánosan erre a kérésre, de hétfőn újabb gellert kapott a dolog, amikor azt követelte, hogy a két fél összecsapása egymeccses legyen, visszavágó záradék nélkül. Ez arra késztette Usyk másik képviselőjét, Egis Klimas-t, hogy ha nem tartják be az eredeti, jövő havi időpontot, akkor 50-50 százalékos arányban újratárgyalják a dolgokat.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók