„Hallgatott a rajongókra” - Thompson, a UFC sztárja elárulta, hogy McGregor változtatni fog a stílusán

Thompson úgy véli, a 34 éves ír ketrecharcos arra készül, hogy az elmúlt években nem bizonyult eredményesnek bokszolós harcmodort elhagyja.


Conor McGregor drasztikusan meg fogja változtatni a harcmodorát, amikor visszatér a hosszú sérülés miatti kihagyásából, a UFC harcosa, Stephen Thompson szerint.

A „Notorius” nem harcolt azóta, hogy 2021 júliusában a UFC 264-en eltört a síp- és szárkapocscsontja, de most már teljesen fitt és le van foglalva, hogy még ebben az évben megmérkőzik Michael Chandlerrel.

McGregor jelenleg a következő ellenfelével együtt edz a The Ultimate Fighter legújabb szériájában, amit Thompson nemrég megtapasztalhatott. A „csodafiút” lenyűgözte, amit az első kétsúlyú UFC-bajnoktól látott, aki teljesen belevetette magát az MMA-reality show-ba. Thompson a Submission Radio-nak nyilatkozott.

„Haver, ő egy nagyszerű edző, és nagyon törődik a srácokkal. Ezt jó látni. Örülök, hogy Conor ezt megosztotta velem, tudod, sok embert láttam már tanítani, és nagyon gyorsan rájössz, hogy nem törődnek a srácokkal. Mindig azt mondom az embereknek, hogy amikor tanításról van szó, az embereket nem igazán érdekli, hogy mennyit tudsz, mi csak azt akarjuk tudni, hogy mennyire érdekel. Conor viszont törődik a srácokkal.”

McGregor a TUF edzői szerepe mellett nagyban készül a visszatérésére, miután hosszú ideje rossz formában van, és 2016 óta csak egy meccset nyert. Thompson úgy véli, a 34 éves ír ketrecharcos arra készül, hogy az elmúlt években nem bizonyult eredményesnek bokszolós harcmodort elhagyja a karate-szerű megközelítés javára, amelyet a hírnévre való felemelkedése során használt.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók