16 éves birkózó állította meg a gyerekrablót - Videó

Erre nem számított a bűnöző.


Hősként ünneplik azt a mexikói tinit, aki egy boltban földre vitt egy veszélyes bűnözőt, és ezzel 3 gyerek elrablását akadályozta meg.

A Dona Ana megyei rendőrség csütörtökön megköszönte Canaan Bowernek, a Mayfield Gimnázium 16 éves tanulójának, hogy a földre vitte, majd nem engedte menekülni azt a 22 éves férfit, aki  a Las Cruces-i benzinkútnál gyerekeket akart elrabolni édesanyjuk mellől.

A mexikói felügyelők szerdán reggel 9 körül tartóztatta le Daniel Arroyo Beltran , miután a szemtanúk elmondták a hatóságoknak, hogy három gyermeket próbált elrabolni a Las Cruces-i benzinkútnál.

Az anya azt mondta a hatóságoknak, hogy kilenc-, kettő- és egyéves korú gyermekeivel szállt le egy buszról, és arra várt, hogy megérkezzen az Uber sofőr értük, amikor egy férfi megragadta kétéves gyermekét, és felszólította a nőt, hogy másik kettőt is adja át neki.

A tanúk szerint a férfi leütötte a nőt és másokat is, akik megpróbáltak beavatkozni, még mielőtt sikerült volna befutnia  Chucky kisboltjába a Thorpe úton gyermekeivel.

A Kara Garrett Bower által a Facebookon megosztott beszámoló szerint fia, Canaan, az utca túloldalán lévő benzinkútnál töltötte fel kisteherautóját, amikor sikoltozást hallott és a helyszínre rohant.

Egy üzletvezető azt állította, hogy Canaan érkezése előtt többen seprűvel és palckokkal próbálták megállítani Beltrant, ám legyőzni csak a 16 éves birkozó fiú tudta őt.

A tini nem csak leterítette ellenfelét, hanem ott is tartotta, a rendőrök kiérkezéséig. A gimnazista nemrég nyert egy birkózóversenyen, és ahogy elnézzük ezen a pályán még nagy jövő áll előtte.


Borítókép és forrás: Dalymail

Sport365.hu - 82 éves testépítőnő verte péppé a betörőt

Nem mindennapi eset történt Rochesterben. Egy férfi betört egy idős asszonyhoz, azzal azonban nem számolt, hogy a 82 éves Willie Murphy nem adja olcsón a bőrét. A nyugdíjas hölgyhöz este kopogott be egy férfi azzal az indokkal, hogy rosszul érzi magát, és hívjon neki mentőt.

Videók