Magyar kosaras Amerikában

Határ a csillagos ég!


Határ Bernadett, a magyar női kosárlabda-válogatott centere szerződést hosszabbított a bajnoki címvédő Sopron csapatánál, az észak-amerikai profiliga (WNBA) következő idényében pedig az Indiana Fever együttesét erősíti.

A soproni klub honlapjának szerdai közleménye szerint a 25 éves, 208 centiméter magas Határ új szerződése 2021 nyaráig szól.

Sopron Basket

JELENTKEZZ MOST, A KIVÁLASZTOTT BIZTOS NYEREMÉNNYEL GAZDAGODIK A F... ÉLIDEI DOBÓJÁTÉKBAN! A feladat: szerezz 21 pontot egy perc alatt! Egy pont jár a büntető területről dobott kosárért, kettő pont jár a büntető és a tripla vonala közötti területről, de ha a főnyereményre pályázol, legalább egy hárompontost is dobnod kell.


Az Indiana Fever sportigazgatója, Tamika Catchings úgy fogalmazott, örömükre szolgál a magyar játékos megszerzése, hiszen testmagasságának és képességeinek köszönhetően sokat segíthet a fiatal, alacsony átlagéletkorú csapatnak.

A WNBA-ben május közepén kezdődik a szezon, a döntőt pedig szeptember végén rendezik. Korábban két magyar kosárlabdázó, Iványi Dalma és Nagy Andrea szerepelt az észak-amerikai női profiligában.

 

Borítókép: Jochapress.hu
 

Videók