Az NBA legendája szívhez szóló vallomást tett fiának

Őszintén mesélt arról, mit érzett gyermeke születésekor.


Lebron James egy reklámban vallott arról, milye küzdelmet jelentett számára, hogy kosárlabdázóként és apaként is egyszerre helytálljon.

Lebron Jamesnek épphogy beindult a karrierje, amikor az élet más területen is kihívás elé állította. Az amerikait 2003-ban választotta ki a Cleveland Cavaliers az NBA draftján, és a játékos még ebben az évben apa lett. A legenda a Beats reklámjában mesélt arról, milyen nehézségekbe ütközött, amikor megszületett legidősebb gyermeke, Bronny.

„Fogalmam sem volt, milyen leszek apaként. Őszinte leszek, féltem, de tovább próbálkoztam" – mondta.Érdemes megjegyezni, hogy Lebonnak gyakorlatilag nem volt kapcsolata saját apjával, ami tovább szította a bizonytalanságát. De ahogy a pályán úgy az életben is felnőtt a feladathoz.

„Ahogy te nőttél, én is. Türelem, elkötelezettség, öröm. Ezeket a kosarazásból tanultam, de általad értettem meg igazán”
– tette hozzá a játékos a reklámban.

Bronny egyébként nem esett messze a fájától. Jelenleg utolsó évét tölti a középiskolában, de a kosárlabdapályán mutatott tehetsége miatt már számos egyetem sorban áll érte.

Borítókép: Kevork Djansezian/Getty Images

Videók