Újabb győzelembe hajtotta bele közönsége a Raptorst - videó

Hiába remekelt a görög szörny.


A Toronto Raptors második hazai mérkőzését is megnyerte kedden az alapszakaszgyőztes Milwaukee Bucks ellen, így a két csapat párharca 2-2-es döntetlenre áll az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keleti főcsoportdöntőjében. 

Az előző, két hosszabbítás után kicsikart győzelem során a kanadaiak vezére, Kawhi Leonard 52 perc alatt 36 pontot szórt, ezúttal - némileg fáradtabban mozogva - csak 19 pontig jutott. Társai közül azonban mind a tíz büntetőjét értékesítette Kyle Lowry, aki 25, Serge Ibaka pedig 17 pontot szerzett, így a Raptors 7-2-re javította hazai mérlegét a rájátszásban.
 
A Milwaukee görög sztárja, Giannis Antetokunmpo 25 ponttal és 10 lepattanóval zárt, míg Khris Middleton 30 pontot dobott. A Bucks hat győzelmet követően egymás után másodszor kapott ki, ami az alapszakasz során csupán egyszer fordult elő.
 
A Toronto 48-23-ra nyerte a cserejátékosok párharcát, a keleti döntő ötödik meccsére magyar idő szerint pénteken hajnalban kerül sor Milwaukee-ben. A nyugati fináléban a címvédő Golden State Warriors már 4-0-lal "kisöpörte" a Portland Trail Blazerst.

Eredmény:
keleti főcsoportdöntő, 4. mérkőzés:
Toronto Raptors-Milwaukee Bucks 120-102
 
Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.
 
Fotó forrása: Gregory Shamus/Getty Images

Videók