Szerkesztő: Bíró Ádám
2019. 02. 06. 14:24

A napokban ünnepelte volna 20. születésnapját.

Elhunyt Englender Richárd, a Megyeri Tigrisek mindössze 19 esztendős kosárlabdázója. Englender régóta komoly betegséggel küzdött. A tehetséges játékos február 15-én töltötte volna be 20. életévét. 

 
A Megyeri Tigrisek a következő nekrológgal emlékeztek Englender Richárdra:
 
"Egy híján 20?
Nem. Két hét múlva, február 15-én lett volna 20 éves.
 
Ricsi! Emlékezni veled kapcsolatban és múlt időben fogalmazni? Úgy beszélni, hogy Te nem vágod rá egyből: na azért az nem úgy volt teljesen. Ezekre a kérdésekre nincsenek szavak. Nincsenek és nem is lesznek. Rengeteg év és kemény mérkőzés volt a hátad mögött, de most már tudjuk, ez a mostani bajnokság volt a legnehezebb. Nehéz volt és igazságtalan, mert az ellenfél egészpályán támadott le, túlerőben és nem fáradt el, miközben Te egyedül vetted fel a harcot, s bár a családod és a barátaid az oldalvonal mellől próbáltak mindenben segíteni, sajnos az ellenfél taktikája sokszor kiismerhetetlen volt, így nem mindig jutott elég idő felkészülni a következő mérkőzésre. A lefújásig harcoltál, de a győzelem most elmaradt. Nem azért, mert feladtad. NEM! Egyszerűen csak elfogytak az időkérések...
 
A 15-ös szám mindig azt a harcosságot, elszántságot fogja szimbolizálni, amivel segítetted a csapatodat. Egész életedben figyeltél másokra, önzetlen voltál, minden egyes cselekedeteddel értéket tudtál teremteni, egyszerűen jobbá tetted a körülötted lévőket. A Budai XI. SE, az Újpest-Megyeri Tigrisek, és a BLF KK is több lett Veled, és bizony a pálya ezek után már nem lesz teljes, hiába van meg a kellő létszám - Te mindig hiányozni fogsz onnan.
 
Ricsi! Nagyon hiányzol!
Ricsi! Mondd, hogy csak cserét kértél, és mindjárt jössz vissza!
Ricsi! Ricsi! Ricsi! Nyugodj békében, Barátom!"
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények