Pálinger Rasmussenről - "A sértődöttség beszél belőle"

Pálinger Katalin a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke reagált a korábbi szövetségi kapitány kijelentéseire.


Azt követően, hogy Kim Rasmussen az M4 Sport Kézilabda magazinjában hosszabban kifejtette véleményét a menesztésével kapcsolatban, megszólalt a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, Pálinger Katalin is.

Pálinger cáfolta, hogy senki nem kereste a volt kapitányt a világbajnokság után.

"Hogy őt nem kereste senki a világbajnokság után? Ez nem igaz, én egyből két és fél órás személyes megbeszélést folytattam vele, ahol a vb minden apró részletét kiveséztük, majd az elnökségi ülésen is meghallgattuk a beszámolóját, és komoly kérdésekkel állítottuk szembe"

"Összeségében sajnálom, hogy ez lett a vége, én nagyon hittem benne, és az ő munkájában. Nem gondolom azt, hogy rosszabb edző lett, mint amilyen volt"

Rasmussen menesztése kapcsán így reagált az alelnök:

„Abszolút a sértettség beszél belőle. Ő mindig pozitívan beszélt a szövetségről, nem is tudott volna máshogy, hiszen maximális támogatottságot élvezett, megkapott mindent amit kért. Nyilván csalódott, hogy ilyen helyzetbe került. Nekünk olyan felelős döntést kellett hozni, ami a csapatot teszi előtérbe."

 

Sport365.hu - Rasmussen exkluzív interjúban szólal meg

Hétfő este hosszabb interjú lesz látható Kim Rasmussennel, a női kézilabda-válogatott menesztett szövetségi kapitányával az M4 Sport Kézilabda magazinjában, 21 órás kezdettel. Részletek az interjú előzeteséből: „Szomorú vagyok a Japánban elért eredmény és a lányok miatt, csalódott a szövetség döntése miatt, illetve mert nem éreztem a támogatásukat.

 

Borítókép: facebook/Kézilabda Mánia

Videók