A Fehérvár kapusa az év legszebb védését mutatta be az Eb-n - Videó

A Ferencváros szélsőjének lövését hárította a horvát kapus.


A női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában a horvát válogatott kapusa az év egyik legérdekesebb védését mutatta be a mérkőzés 19. percében.

Ekkor déli szomszédaink 9-7-re vezettek, amikor a holland csapat támadott a hátrány csökkentéséért.

Az akcióból Kramer letette szélre a Ferencváros szélsőjének, Angela Malesteinnek aki a kapu felé indult. Lövését úgy védte a horvátok kapusa, a szintén Magyarországon védő Tea Pijevic, hogy a horvátok kapusának a kezébe ragadt a labda.

 

A találkozót végül óriási meglepetésre megnyerte Nenad Sostaric csapata, aminek következtében továbbjutottak a középdöntőbe. 

A magyar női kézilabda-válogatott kedden este Hollandia ellen lép pályára, és amennyiben nem kap ki, biztosan a legjobb 12 között lesznek. 

Borítókép: Facebook.com/ Hrvatski rukometni savez

 

Sport365.hu - A horvátok a kiesés szélére küldték a vb-győztest

Horvátország válogatottja 27-25-re legyőzte a világbajnok Hollandia csapatát a dániai női kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap, ezzel biztosította továbbjutását. A koldingi C csoportban a magyarok pénteki legyőzése után ezúttal is remekül kezdtek a horvátok, ám ellenfelük a meccs harmadánál egy 5-0-s sorozattal fordított. A továbbiakban is rendkívül szorosan alakult az állás, majd az 58.

Videók