Tomori: "oda-vissza hülyeségeket fújtak"

A Győri Audi ETO drámai mérkőzésen, a visszavonuló Pálinger Katalin időn túl védett hetesével 28-27-re győzött a Ferencváros népligeti otthonában, így sorozatban ötödször, összességében kilencedszer ünnepelhetett magyar bajnoki címet.


Tomori Zsuzsanna
"Mérges vagyok, mert nem csak ez a mai, hanem az előző, győri meccs is a kezünkben volt - ennek ellenére mindkettőt elvesztettük. Vezethettünk volna a végjátékban három góllal is, nem tettük, ehhez talán kellett volna két normális bíró is. Oda-vissza hülyeségeket fújtak, de nem szeretnék velük foglalkozni, csak viccesnek tartom, hogy egy döntőre ilyen párost küldtek... Gratulálok a Győrnek, jól játszottak, megérdemelten lettek bajnokok."

Szamoránsky Piroska
"Sajnálom, hogy így alakult ez a meccs, megérdemeltük volna, hogy itt ma megverjük a Győrt, de erre úgy látszik, még várni kell pár hónapot. A végére picit elfáradtunk, de az ellenfelünk is, hiszen az elmúlt hetek rendkívül sűrűek voltak mindenki számára. Jó mérkőzés volt, ebből erőt kell merítenünk a folytatásra."

Görbicz Anita
"Nehezen éltem meg ezt a mai találkozót, de nehéz., nagy küzdelemre is számítottunk, hiszen tudtuk, a Fradi KEK-győztesként lelkesen, nem görcsösen fog játszani. Fáradt volt mindkát csapat, ennek köszönhető a rengeteg technikai hiba. Örülök, hogy a szoros meccsből mi kerültünk ki győztesen. Nem mondom, hogy maradéktalanul boldog vagyok a szezon végén, hiszen bajnoki cím és Magyar Kupa-győzelem ide vagy oda, a BL-döntőt elvesztettük, de azt gondolom, szégyenkeznivalónk nincs amiatt, hogy idegenben lőtt gólokkal alul maradtunk a legrangosabb európai kupaküzdelemben. Amiatt viszont külön boldog vagyok, hogy Pálinger Kati így búcsúzott az aktív játéktól."

Pálinger Katalin
"Tényleg olyan volt ez az egész, mintha így lett volna megírva, nagyon boldog vagyok, hogy az én védésemmel zárult a döntő. Talán nem nagyképű, ha azt mondom, hogy ez a befejezés méltó volt az egész pályafutásomhoz. Jó Fradit győztünk le, örülök, hogy túl tudtunk lépni a hétvégi csalódáson. Vegyes érzések vannak bennem a búcsú miatt, de mivel tudatosan készültem rá már jó ideje, így annyira remélem nem lesz megrázó. Persze furcsa lesz holnap reggel felkelni, de remélem, nem sokáig fogok a dolgon agyalni, hiszen sok mindent szeretnék csinálni - ráadásul holnaptól - ha nem is a pályán, de - ugyanígy a magyar kézilabdáért és a Győri ETO-ért fogok dolgozni."

Elek Gábor, az FTC vezetőedzője:
"Egy kicsi hiányzott, hogy harmadik meccsre kényszerítsük a Győrt. Sajnos, támadásban nem mindig tudtunk megfelelően összpontosítani."

Karl Erik Böhn, a Győr vezetőedzője:
"A Fradi megpróbálta azt a kemény, agresszív védekezést ellenünk, ami a Podgoricának bejött a BL-döntőben. Ettől izgalmas és szoros lett a meccs, de a végén nekünk egy kicsivel több szerencsénk volt."

A TALÁLKOZÓ ÖSSZEFOGLALÓJA ITT OLVASHATÓ!

 

Videók