Kézilabda: rossz hír érkezett Győrből

Sérült a csapat egyik klasszisa.


A gyorietokc.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
 
A felkészülési időszak első, „csonka” hete máris eltelt a Győri Audi ETO KC számára. A lányok vasárnaptól egy hétig Balatonbogláron folytatják a felkészülést, de nem mindenki vesz részt az edzőtáborban.
 
A csapat legutóbbi két edzésén már szinte teljes létszámban állt Danyi Gábor rendelkezésére a keret. Jeneleg egyetlen játékos, Yvette Broch kisebb sérülése miatt nem végezhet teljesértékű edzésmunkát. A kitűnő beállós Hollandiában végzi rehabilitációját.
 
„Nagyon jó volt a szünet, úgy vélem ránk is fért már, mert nagyon nehéz szezont zártunk le május végén.” – kezdi Görbicz Anita csapatkapitány. „Gyorsan eltelt ugyan a szabadság, de szerintem mindenkinek sikerült jól kipihennie magát. Jó volt újra találkozni a lányokkal. Amandine Leynaud-val régi ismerősként köszöntöttük egymást a hét közepén tartott első találkozón, pénteken pedig Veronika és Kari is csatlakozott Stinevel egyetemben –a norvég válogatott edzőtábora után –az edzésekbe. Jó a hangulat a csapatban, elszántak vagyunk!” – adott hangulatjelentést a csapatkapitány.
 
A keret tagjai vasárnaptól egy héten keresztül Balatonbogláron, a NEKA-nál edzőtáboroznak.
 

„Az első ismerkedő edzéseken már túl vagyunk, és elárulhatom, hogy a kézilabda mellett a focilabda is előkerült mindenki nagy örömére. Most egy hét edzőtábor következik, ahol elsősorban a fizikai alapozás szerepel a programban, de a kézilabdát sem fogjuk elfelejteni, a labdás edzésekre is hangsúlyt fektetünk. Yvette kivételével minden játékosunkra számíthattunk eddig, azonban a jövő héten nő a hiányzók száma, hiszen Bódi Bernadett és Puhalák Szidónia a magyar válogatottal készül majd Törökországban. Az edzőtáborhoz csatlakozik három fiatal játékosunk Ács Bianka, Farkas Johanna és Kürthi Laura is velünk tart Balatonboglárra.” – nyilatkozta Danyi Gábor vezetőedző.
 
Az edzőtáborból naponta friss hírekkel jelentkezünk, kövessék honlapunkat valamint Facebook és Instagram oldalainkat, hogy első kézből értesüljenek a csapat életéről.
 

A csapat edzőtábort követő első edzése a hagyományoknak megfelelően nyilvános lesz, várunk mindenkit szeretettel az Audi Aréna Győrbe július 31-én 17:00-ás kezdéssel! 

Videók