Hat új játékost mutatott be a Győri ETO KC

Hivatalosan bemutatták csütörtökön a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának új játékosait.


A klub hat kézilabdázót igazolt a nyáron. Székesfehérvárról érkezik a kapus Kiss Éva, a Ferencvárostól a fővárosi együttessel friss bajnok, átlövő Tomori Zsuzsanna, Mosonmagyaróvárról a 18 éves irányító, Tóth Gabriella, illetve három külföldi játékos is csatlakozik a csapathoz. Linn Jörum Sulland olimpiai-, világ és Európa-bajnok norvég jobbátlövő a Larviktól, Nycke Groot holland irányító a Midtjyllandtól, honfitársa, a beállós Yvette Broch pedig Metztől szerződött Győrbe.

"A város ugyan nem új számomra, de a klubban nagyon sok minden megváltozott, mióta itt játszottam. Azért jöttem az ETO-ba, mert nagyon szeretnék BL-t nyerni" - idézte a klub honlapja Tomorit, aki korábban 2007 és 2010 között játszott Győrben.

Ambros Martín vezetőedző szerint - amint az a klub honlapján olvasható - "jelenleg a legfontosabb, hogy az új játékosok beilleszkedjenek, megtalálják a helyüket a csapatban". A tréner hozzátette: augusztus végéig hét felkészülési meccset játszik csapata, s ezeken a találkozókon nem a győzelem az elsődleges, hanem az új játékosok beépítése.

Videók