" Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert nagyszerű sportemberek" - Lauren Bezaeu

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a kapus Silje Solberg és Ambros Martin vezetőedző érthetően csalódottan értékelték a mérkőzést, míg az utolsó büntetőt értékesítő Gullden a döntőre koncentrál.


Az első elődöntőben a Brest Bretagne együttese óriási dráma után jutott be a fináléba a Győr ellen. 

A mérkőzést a győriektől a kapus Silje Solberg és Ambros Martin a franciáktól pedig az edző Lauren Bezaeu mellett az utolsó gólt szerző Isabel Gullden szerezte. 

Silje Solberg: Gratulálok a Brest Bretagne-nak a döntőbe jutáshoz. Az első félidőben nem játszottunk jól. A nézők biztosan élvezték a mérkőzést. Nagyon csalódott vagyok. Igyekszünk felállni a padlóról és megszerezni a holnapi nap a bronzérmet. 

Ambros Martin (vezetőedző):  Gratulálok a győzelemhez.  A védekezés nagyon jól működött az első játékrészben, elöl azonban sok labdát adtunk el.  Nagyon sok lehetőséget hagytunk ki az első félidőben, igaz a másodikban ők is sokat hibáztak.

Lauren Bezeau a Brest Bretagne vezetőedzője:  Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetünk a Final Fouron, mert ez óriási élmény minden játékosnak. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, mert nagyszerű sportemberek. Egy ilyen mérkőzést megnyerni fantasztikus dolog. 

Isabell Gullden: Nagyon nehéz mérkőzés volt ez számunkra. Nagyon boldog vagyok, hogy győzni tudtunk. 

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a Sport365.hu stábja a svéd irányítót arról kérdezte, hogy milyen érzés volt újra legyőzni a győrieket a döntőben? 

" Azóta a mérkőzés óta sok minden megváltozott, az is és a mostani is nagyon jó csapat volt. A második félidőben Silje nagyszerűen védett, Nem tudok a kettő között különbséget tenni. Jelenleg Brestben játszom és ezzel a csapattal a döntőre fókuszálok." 

Borítókép: Facebook.com/ Ehf Champions League

Videók