Görbicz Anita: mindenképpen előrelépés az idei szezon

Változatlanok a célok a következő szezonban is.


Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe.

A klubelnök kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell "zöld kártyára" várniuk.

"Nekem tavaly sajnos még a döntőbe sem sikerült bejutni, úgyhogy ezért mindenképpen előrelépés az idei szezon" - értékelte csütörtökön az M4 Sport Sporthíradóban a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33-31-re kikapott a norvég Viperstől.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „2022/ 2022/2023 2023 HÁFRA NOÉMI VERONICA KRISTIANSEN KEZILABDA GYÃRI E10 CLUB ANNE METTE HANSEN LINE HAUGSTED SCHATZL NADINE FODOR CSENGE OGONOVSZKY ESZTER STINE OFTEDAL ESTELLE NZE MINKO LINN BLOHM FARKAS JULIA SILJE SOLBERG YVETTE BROCH KARI BRATTSET DALE SANDRA TOFT RYU EUN HEE ANA GROS ELENADESPOTOVIC DESPOTOVIC LUKÁCS VIKTÓRIA FALUVEGI DOROTTYA Audi Hungaria AMBROS MARTİN VEZETÃEDZÃ ထ0 GYŐR TIPPMIX”

Görbicz Anita kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek. Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.

Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába - hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a "babázás" mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de - amint jelezte - nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.

Borítókép és fotók: gyorietokc.hu

Videók