Fel lett sorolva 27 név, végül egy maradt: Ambros Martin

Győr polgármesterének szavai alapján már biztos, hogy visszatér a négyszeres BL győztes edző. - Ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Nagyon úgy néz ki, hogy véget értek a találgatások azzal kapcsolatban, hogy ki fogja vezetni a Rába-partiakat a következő szezontól.

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere volt a Győr+ Rádió január 21-i vendége.

A műsoridő lejárta után egy utolsó kérdést tett fel a műsorvezető, ami kifejezetten érdekes volt a Győri Audi Eto KC edzőkérdésével kapcsolatban.

Alább olvasható a beszélgetés kivonata.

A Győri AUDI ETO KC ugye tárgyal Ambros Martinnal, aki már dolgozott nálunk. Ez presztízskérdés, vagy pusztán sportszakmai kérdés?

Dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere: Az az igazság, hogy engem nem érintett ez az állítólagos balhés távozás, mert én arra emlékszem amikor dobálták a Széchenyi téren. Én általában eredménycentrikus ember vagyok. Amin volt egy kis polémia az elnökségben és nyilván nem akarok titkokat kifecsegni…

Fel lett sorolva 27 név és abból 26 irreális volt és egy volt az, aki egyébként kiváló edző, hiszen vele értünk el komoly sikereket. Én úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy ő visszatér.

Az is nagyon fontos, hogy maradjon a szezon végéig. De nyilvánvalóan ez nem az én kompetenciám.Ambros Martin újra a Győr edzője lesz?
Fotó: Facebook.com/ Győri Audi Eto KC

Az biztos, hogy Győr városa támogatni fogja hiszen a Győri Audi Eto KC fontos értéke a városnak, sok más intézményünkkel egyetemben.

Nagyon magas elvárások vannak, nem bennünk,- Győr város vezetőiben- hanem a győri polgárokban.

Danyi Gábor távozásával kapcsolatban is voltak dilemmák, hiszen tavaly csak egy meccset veszített, de úgy gondolom, hogy a dilemmákon túl kell lépni.

A döntés megszületett, várjuk szeretettel Ambros Martint.

Sok sikert kívánunk a lányoknak a csapatnak, az edzőnek, a klubnak, és szurkolunk értük.
Mindent meg fogunk tenni, a szurkoláson túl az anyagi támogatást is megadjuk.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg. 

A győri edzőkérdéssel foglalkozó kérdés 40:40-től hallgatható meg.   

Borítókép: Sergei Bobylev\TASS via Getty Images

Videók