Érik az újabb csoda? Két gólos előnyben a Siófok.

Hol itt, hol ott volt az előny az első félidőben.


Egyelőre nagyon kiegyenlített a találkozó. 

A Ferencváros-Siófok mérkőzés egy perces gyásszünettel kezdődött. A kezdősípszó után aztán a Siófok vett villámrajtot, Aoustiné rögtön az első támadásból betalált. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Háfra jelezte ők is a pályán vannak. Ezt követően ismét a balatoni gárdához került az előny, de Lukács góljával 2-2-re módosult az állás. Nem hagyták szó nélkül ezt siófoki részről sem. Tomori lövését Bíró még tudta hárítani, Klujber azonban már nem hibázott. 

Bár támadásban hengerelt a Siófok, a védekezésükbe becsúszott 1-1 hiba. Tomori belül védekezett, így büntetőhöz jutatta az ellenfelet, amit Klujber értékesített is.

Mindig volt válasz azonban, előbb Kobetic lőtt a zöld-fehérek kapujába, majd az újabb egyenlítést követően Nimbola értékesített egy hetest a siófokiaknak. A 12. percben aztán először jutott két gólos előnyhöz a vendégek csapata, de egy újabb szabálytalanságnak köszönhetően a fővárosi együttes büntetődobással csökkentette hátrányát.

Habár 2 perces kiállításokban és sárgalapokban nem volt hiány, az SKC nem tört meg, a 14. percben ismét 2-vel vezetett. 

Ezt követően felváltva potyogtak a gólok a 2 oldalon. 2 perccel később Schatzl mutatott be óriási bravúrt. A Ferencváros játékosa lehetetlen szögből talált a bal alsóba, és akciójától még Böhme szája is tátva maradt.

A 17. percre aztán elolvadt a vendégek két előnye. Edzőjük érezte, hogy valami megtört, rögtön időt kért.

A 19. percben a kapusok vették át a főszerepet, előbb Bíró védett hatalmasat, majd a túloldalon a siófoki hálóőr mutatott be bravúrt. 

A 20. percben jött a fordulat a zöld-fehérek egy 3-0-s rohammal átvették a vezetést. Nem csak a támadások tekintetében javult fel a fővárosi csapat, Bíró is remekelt a kapuban. 

A mérkőzés képe annyiban változott az első "harmadhoz" képest, hogy ezúttal a Ferencváros lőtte a vezető találatokat, és a balatoniaknak kellett zárkózni.

A 22. percben bírói ítélet sújtotta az SKC-t: Janjusevics kapott végleges kiállítást.

A siófokiakat nem zavarta meg a játékosuk elvesztése, a 24. percben emberhátrányban vették át a vezetést, így  13-12-es állásnál Elek Gábor hívta magához a csapatát.

A 25. percben Szucsánszki rossz passzából könnyen indított a Siófok, és Nimbola találatával ismét 2 gólos előnyre tett szert. 2 és fél perccel a félidő vége előtt pedig először vezettek 3-mal, igaz erre villámgyorsan válaszoltak a ferencvárosiak.

A mérkőzés képe a játékrész utolsó percben már nem nagyon változott. A 30. perc végén egy időntúli szabaddobást még kapott a Siófok, ezt azonban nem tudták gólra váltani, így 14-16-al mentek szünetre a felek.

 

Borítókép: Sport365/PártAndrás

Videók