Az első félidőben nem jutott dűlőre egymással a Veszprém és a Szeged

15-15 az állás az örökrangadó nagyszünetében a végletekig kiélezett mérkőzésen.


A nagyszünetben 15-15 a Telekom Veszprém - Mol-Pick Szeged találkozó.

A Veszprém együttese kezdte jobban a mérkőzést. Az első perc végén Gajic szerzett gólt büntetőből, majd 2 perc múlva Lauge átlövéssel növelte kettőre a bakonyi csapat előnyét. Az ötödik percben aztán ébredt a Szeged, előbb egy rontott veszprémi támadást tudtak kihasználni, majd fél perccel később emberelőnybe kerültek, és azonnal megszerezték az egyenlítést jelentő találatot.

Ettől a ponttól kezdve a Veszprém ugyan elhúzott egy-egy góllal, de a következő támadásból mindig egyenlíteni tudott a Szeged.

A 18. percben aztán fordult a kocka, Mikler védése után Radivojevic szerezett gólt, ezzel 9-8-ra átvette a vezetést a szegedi együttes.

9 perccel az első félidő vége előtt visszavette a vezetést a Telekom Veszprém csapata, és bár emberelőnybe kerültek, az ellenfél könnyedén egyenlített ismét. Hiába volt több mezőnyjátékosa a Veszprémnek, ismét hátrányba kerültek. 

A Szeged még ekkor sem dőlhetett hátra, ellenfelük hamar összekapta magát, és a vezetés ismét átkerült a veszprémi oldalra. Bár a vendégcsapat újból és újból kiegyenlített, az irányítás innentől kezdve a hazaiaknál volt.

2 perccel a félidő vége előtt Juan Carlos Pastor időt kért, a vezetést azonban már nem sikerült átvennie együttesének.

Borítókép: Facebook.com/VeszprémHandballTeam

 

Videók