Audi ETO-MTK: reakciók

Fej-fej mellett haladtak az 1. félidőben.


A K&H női kézilabda liga 12. fordulójában az MTK együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első félidei fej-fej melletti küzdelmet követően a második játékrészben már a kezükbe vették az irányítást Tomoriék, s a hétgólos győzelemnek köszönhetően újabb két bajnoki pontot zsebeltek be.

Golovin Vlagyimir: „Először is szeretnék gratulálni a Győri Audi ETO KC-nak. Az első félidőben jól teljesítettünk, ezzel elégedett is vagyok, a második félidővel már kevésbé. Mindkét csapat nagyon szeretett volna bizonyítani, a mérkőzés a végére kissé agresszívvá vált.”
 
Karnik Szabina: „Az első félidő első 20 percében nagyon jól játszottunk, türelmesen végigvittük a támadásainkat, védekezésben kicsit nehezebb volt megfogni őket. Úgy gondolom, hogy mindenki remekül felkészült.”
 
Danyi Gábor: „Nem vagyok elégedett a mérkőzés összképével, támadásban és védekezésben is voltak hiányosságaink. Az MTK nagyon szimpatikusan játszott, gratulálok nekik! Azt tudomásul kell vennünk, hogy nem tudunk mindig minden mérkőzésen olyan teljesítményt nyújtani, hogy húsz góllal nyerjünk, ez ma így sikerült, de természetesen dolgozunk rajta, hogy legközelebb magabiztosabb játékot mutassunk.”
 
Jana Knedlikova: „Szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, nagyon jól harcoltak. Mi nem kezdtünk túl jól, nem állt össze a védekezésünk, de később szerencsére jobban koncentráltunk és gyorsabb, hatékonyabb támadásokat tudtunk vezetni.”
 

Videók