A crazy kézi sisters újra támad

A győri légiósok nem bírnak leállni.


Béatrice Edwige és Laura Glauser újabb videóval állt elő, hogy mosolyt csaljon a szurkolók arcára.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Győri Audi ETO KC két francia idegenlégiósa előszeretettel üti el idejét azzal, hogy tartalmat gyárt a jelenlegi egyik legnépszerűbb közösségi oldalára a TikTokra. Ezúttal újabb kisvideót dobtak a platformra, ami képes egy kis színt vinni az emberek életébe még ezekben a koronavírus miatt szürkévé váló hétköznapokban is.

A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Edwige valamint a szintén olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kapus Glauser ezúttal a 2000-es évek világába repítette vissza nézőit.

Talán nincs olyan az ezredfordulón tinikorát élő ember, aki ne ismerné az amerikai rapper, Nelly és Kelly Rowland által készített Dilemma című számot. A dal a maga idejében nemcsak az amerikai toplistákon tarolt hetekig, Európa számos országában is listavezető volt.

Előfordulhat, hogy a cím alapján hirtelen önnek sem ugrik be, melyik dalról is van szó, de garantáljuk az első taktus után ön is képbe kerül. A két mindig vidám kézilabdázó előadásmódja pedig szinte biztosan rá fog dobni még egy lapáttal a hangulatra.

Hangerőt maxra, fésűket elő! Induljon az újabb felejthetetlen party Béatrice-szer és Laurával!

Borítókép: Facebook.com/BéatriceEdwige

Sport365.hu - Igazi partihangulatot hoztak hazánkba a Győr gyönyörű légiósai - videó

Béatrice Edwige és Laura Glauser két edzés közt sem unatkozik. A francia játékosok a mai világ egyik legnépszerűbb közösségi oldalán a TikTokon múlatják az időt. Legutóbb tánctudásukat is megcsillogtatták, két népszerű challenget is kipróbáltak. A világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes Edwige 2019 óta, míg a szintén olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kapus Glauser 2020 óta játszik a magyar bajnok színeiben.

Videók