Átalakul a Győri Audi ETO KC szakmai stábja

BL-győztes másodedző érkezik a csapathoz.


A következő idényben a játékosként Bajnokok Ligája-győztes Raphaelle Tervel segíti másodedzőként Ambros Martín munkáját a Győri Audi ETO KC-nál.

A BL-ezüstérmes, bajnoki címvédő kézilabdaklub honlapjának keddi beszámolója kiemelte: az eddigi másodedző Kun Attila július 1-től a Győri ETO Akadémia szakmai igazgatójaként az utánpótlás-nevelés szakmai irányítását látja el teljes munkaidőben.

Tervel a Győr játékosaként érte el legnagyobb sikereit: 2013-ban és 2014-ben tagja volt a BL-győztes, magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes csapatnak. Ezeken kívül francia, norvég és spanyol bajnoki cím birtokosa, valamint egyszer az EHF Kupát is elhódította az Itxako csapatával.

A védekező specialista 2003-ban tagja volt a világbajnok francia válogatottnak, amely a zágrábi fináléban a magyarokat múlta felül.

Edzői pályafutását szülővárosa csapatában, a Besancon gárdájában kezdte, ahol 2015 és 2021 között dolgozott, mérlege két francia bajnoki bronzérem mellett egy-egy negyedik, ötödik és hatodik helyezés, a 2019/20-as idény pedig eredmény nélkül ért véget Franciaországban is a világjárvány miatt.

Borítókép: Facebook.com/Győri Audi ETO KC

Videók