A Győr átlövője az eddigi legjobb ajánlatra mondott igent

Amanda Kurtovic az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt. Bemutatjuk a Sport365 e heti legolvasottabb témáit. TOP5-Nr.3


A Győr női kézilabda csapatának átlövője, sejtelmes de árulkodó posztban mesélte el az örömhírt.

A norvég átlövő Amanda Kurtovic nem árult el semmit az Instagram posztjában, azonban az ujján lévő gyűrűből arra lehet következtetni, eljegyezték őt.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️vi to

Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic) által megosztott bejegyzés,

A 28 éves átlövő 2019-ben érkezett a háromszoros BL-címvédő Rába-parti alakulathoz, korábban játszott a CSM Bukarest együttesében, és a norvég Larvikban is, utóbbival BL-t is tudott nyerni.

"I think scars are like battle wounds - beautiful in a way. They show what you've been through and how strong you are for coming out of it." ..Turn your scars into stars

3,809 Likes, 37 Comments - Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic) on Instagram: ""I think scars are like battle wounds - beautiful in a way. They show what you've been through and..."


Amanda Kurtovic párja a korábbi norvég válogatott jégkorongozó, Brede Frettem Csiszar, akinek nagyapja Magyarországról származik.


Amanda Kurtovic és Brede Frettem Csiszar 2017 óta alkotnak egy párt.

Fotó: Instagram.com/amanda_kurtovic

A Vg.no norvég sportlapnak Amanda azt mondta, nagyon boldogok, és leírhatatlan az, amit most éreznek. Kitért arra is, hogy elfoglaltságaik miatt eddig nem volt idejük az esküvőre gondolni, de nem aggódnak emiatt.

Ad// Representing @adidas with the new VRCT jacket. #createdwithadidas #werepresent

3,153 Likes, 20 Comments - Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic) on Instagram: "Ad// Representing @adidas with the new VRCT jacket. #createdwithadidas #werepresent"

A kézilabdázó szerint bár konkrét dátum még nincs kitűzve, de párjával együtt már dolgoznak az esküvő szervezésén.

Tripp-trapp-tresko

3,155 Likes, 7 Comments - Amanda Kurtović (@amanda_kurtovic) on Instagram: "Tripp-trapp-tresko"

Amanda öccse William Kurtovic, a svéd  U19-es labdarúgó válogatottban 3 alkalommal pályára is lépett, jelenleg a norvég Sandefjord játékosa.

Borítókép: Kai-Otto Melau/Getty Images
Forrás: vg.no

Videók