Reagált a Siófok Magyar Kézilabda Szövetség döntésére - VIDEÓ

Fodor János ügyvezető igazgató elmondta, hogy nem lehetett jó döntést hozni, de jobbat lehetne.


A Siófok KC női kézilabda csapatának ügyvezető igazgatója Fodor János reagált, a Magyar Kézilabda Szövetség döntésére, miszerint befejeződött a kézilabda bajnokság. 

A Balaton-partiak ügyvezető igazgatója, Fodor János szerint csodálatos pillanatokat éltek át együtt szurkolóikkal, amikor megnyerték az EHF-kupát, és akkor is, amikor a nyakukba akasztották a tavaly megszerzett bajnoki bronzérmet. 

Fodor János a videóban említi, hogy a koronavírus-járvány, sokak álmát összetörte, többek között az övéket is. 

Hozzáteszi, hogy olyan ez, mint egy rossz játékvezetői ítélet: "Lehet méltatlankodni, de a döntés jogszerűségét vitatni nem lehet "A siófoki játékosok közül a spanyol Nerea Pena, Tomori Zsuzsanna, valamint Andrea Kobetic is elmondták álláspontjukat.

A videóban a Siófok KC ügyvezető igazgatója visszaemlékszik arra, hogy hosszú idő után legyőzték a BL-címvédő Győr együttesét, valamint legyőzték a Ferencváros csapatát is, aminek köszönhetően a balaton-partiak a második helyen voltak a bajnokságban.


A Magyar Kézilabda Szövetség április 9-én jelentette be, hogy véget ér a kézilabda bajnokság, a koronavírus-járvány miatt.

Borítókép: siófokkc.hu
 

 

Sport365.hu - Befejezték a kézilabda bajnokságot

Videók