Látványos show nyitja meg a férfi kézilabda Eb-t

Már órákkal a megnyitó előtt hangolódhatnak az esti programra.


Látványos showműsor nyitja meg jövő csütörtökön a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságot a budapesti MVM Dome-ban.

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint az érdeklődők már órákkal a megnyitó előtt hangolódhatnak az esti programra, hiszen az új népligeti aréna mellett 16.30-kor nyitja meg kapuit a hivatalos szurkolói zóna.

Itt minden játéknapon 23.30-ig óriáskivetítőn meccseket és összefoglalókat nézhetnek a drukkerek, kipróbálhatják a kézilabdás készségfelmérő élményparkot, az egyedi kommentátorállást és multiball falat, de étkezési lehetőség és nyereményjátékok is várják a látogatókat.

A szurkolói zónába csak a mérkőzésekre szóló érvényes jeggyel vagy bérlettel lehet belépni.

 

A jövő csütörtöki budapesti nyitómérkőzés, a Magyarország-Hollandia találkozó előtt egy órával, 19.30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban.

A speciális effektekkel, látványos audiovizuális elemekkel megtűzdelt program során Vastag Csaba énekli el az Európa-bajnokság hivatalos, Fight című dalát.

Vastag Csaba úgy nyilatkozott, hogy a koncertshowt az online és televíziós közvetítéseknek köszönhetően körülbelül 400 millió ember figyel majd világszerte.

A magyar-holland összecsapást nagy érdeklődés övezi, így előreláthatólag telt ház előtt rendezik meg a 20 022 ülőhellyel rendelkező MVM Dome-ban.

A hazai csapat a folytatásban jövő vasárnap 18 órától Portugáliával, majd január 18-án 18 órától Izlanddal találkozik. A középdöntőbe a csoport első két helyezettje jut.

Borítókép: Facebook.com/ MKSZ 

Videók