Kiss Ramóna übercuki képen mutatta meg, hogyan szurkoltak Lékainak

Ettől minden szív elolvad.


A magyar férfi kézilabda-válogatott bejutott a legjobb 8 közé, miután magabiztosan győzte le a lengyeleket. Bár a mérkőzéseken a koronavírus terjedése miatt nem lehetnek nézők, a fiúknak így sincs oka a panaszra.

Valószínűleg túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csapat mérkőzéseikor többmillió honfitársunk tapad a képernyőre, ezt pedig érezhetik a csapat tagjai is, hiszen eddig szárnyalnak a világbajnokságon.

Nemcsak a szurkolók, hanem a srácok családjai is kitesznek magukért. Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna mutatta meg, miként szurkoltak kisfiával a csapatnak. A műsorvezető és a kis Noé is Lékai mezébe bújt. Ramóna a képhez csak ennyit írt: „Büszkék vagyunk rád, apa!


A magyarok 25-én 18 órakor a már szintén negyeddöntős spanyolokkal csapnak majd össze.
 

Borítókép: Jeff Gross/Getty Images és Facebook.com/Kiss Ramóna

 

Sport365.hu - "Mikler elképesztő, Bánhidi pedig a világ legjobb beállója"

"Véleményem szerint Bánhidi a világ legjobb beállója. Sok nagyszerű játékos van azon a poszton, de ő a legjobb" - nyilatkozta a 60 éves Vujovic a balkan-handball.com szakportálon. A MOL-Pick Szeged kézilabdázója eddig 23 találattal segítette a magyar válogatottat az egyiptomi világbajnokságon, ezzel a házi góllövőlista második helyén áll.

Videók