Kiss Ramóna übercuki képen mutatta meg, hogyan szurkoltak Lékainak

Ettől minden szív elolvad. - Ezt is sokan olvasták a Sport365 oldalán.


A magyar férfi kézilabda-válogatott remekül szerepelt az Egyiptomban zajló világbajnokságon. Bár a mérkőzéseken a koronavírus terjedése miatt nem lehetnek nézők, a fiúknak így sincs oka a panaszra.

Valószínűleg túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a csapat mérkőzéseikor többmillió honfitársunk tapadt a képernyőre, ezt pedig érezhették is a csapat tagjai is, hiszen szinte minden mérkőzésen szárnyaltak.
Nemcsak a szurkolók, hanem a srácok családjai is kitettek magukért. Ezúttal Lékai-Kiss Ramóna mutatta meg, miként szurkoltak kisfiával a csapatnak. A műsorvezető és a kis Noé is Lékai mezébe bújt. Ramóna a képhez csak ennyit írt: „Büszkék vagyunk rád, apa!


A magyarok végül az 5. helyezést szerezték meg a világbajnokságon, de a Franciák elleni mérkőzésen is bizonyították, helyén van a szívük, és bármire képesek egymásért.
 

Borítókép: Jeff Gross/Getty Images és Facebook.com/Kiss Ramóna

 

Sport365.hu - "Mikler elképesztő, Bánhidi pedig a világ legjobb beállója"

"Véleményem szerint Bánhidi a világ legjobb beállója. Sok nagyszerű játékos van azon a poszton, de ő a legjobb" - nyilatkozta a 60 éves Vujovic a balkan-handball.com szakportálon. A MOL-Pick Szeged kézilabdázója eddig 23 találattal segítette a magyar válogatottat az egyiptomi világbajnokságon, ezzel a házi góllövőlista második helyén áll.

Videók