Kézi Eb: keményen nyilatkozott a magyarok kapitánya

Vranjes elmondta, a dánok és a spanyolok ellen egész jól játszott csapata, de a csehek ellen mintha elizgulták volna a meccset.


A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Ljubomir Vranjes a csehek elleni vereséget követően elmondta, csapata elizgulta a sorsdöntő csoportmeccset, amelyet csak akkor nyerhettek volna meg, ha mindenki százszázalékos teljesítményt nyújt, ami a kulcsembereiről nem mondható el.

 
„Nem játszottunk elég jól ma” – mondta a csehek elleni 33–27-es vereséget követően a szövetségi kapitány, aki neveket ugyan nem említett, de nyilatkozatából kiderült, nem mindenkinek a teljesítményével volt elégedett.
 
„Nagyon sok olyan dolgot követtünk el, ami nincs rendben. De nehéz úgy megnyerni egy meccset, ha nincs mindenki százszázalékosan a pályán.”
 
Vranjes elmondta, a dánok és a spanyolok ellen egész jól játszott csapata, de a csehek ellen mintha elizgulták volna a meccset. Ami rejtély számára, hogy a BL-tapasztalattal is rendelkező kulcsjátékosaink miért nem voltak képesek hozni a tőlük elvárt jó teljesítményt. A fiatalokkal azonban elégedett volt, úgy látta, jól helytálltak a kontinenstornán.

Kézi Eb: padlón a válogatott, csúnya búcsú a tornától " KÉZILABDA › Férfi válogatott

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon Csehország megérdemelt, 33-27-es győzelmet aratott a magyar válogatott felett. Mivel a magyar nemzeti csapat Dánia és Spanyolország után a harmadik csoportellenfelétől is vereséget szenvedett, így pont nélkül, a D-csoport 4. helyezettjeként búcsúzott a tornától. Férfi Kézilabda Európa-bajnokság Csehország-Magyarország 33-27 (15-11) Varasd.

Videók