Eddig érvényesül a papírforma, 8 góllal vezet a magyar válogatott

Bóka és Máthé is gólerősen játszik.


Magabiztosan vezet a magyar férfi kézilabda-válogatott a második vb-meccsének félidejében.

Székely védéseivel kezdődött a mérkőzés, az első gólra azonban közel 3 percig kellett várnia a tv-nézőknek.

Elsőként Máthé talált be az uruguayiak kapujába, majd nem sokkal később ő növelte két gólosra a különbséget. Az 5. percben Velazco szépített, ezt követően azonban közel 5 percig nem sikerült gólt szerezniük. Nem úgy a magyaroknak, akiktől Bodó, Bóka és Lékai is beköszönt.

A magyar csapat 10. góljára mindössze 15 percet kellett várni. Az ellenfél neve mellett ekkor mindössze 2 találat állt, így jöhetett a mérkőzés első időkérése.

 Bár a rövid szünet után is a magyaroké volt a főszerep, a Méndez által kiharcolt büntetőből Fabre faragott a különbségen.

A 16. perc után a magyarok kisebb holtpontra kerültek és közel 6 percig nem sikerült betalálniuk. Bár a támadás döcögőssé vált, a kapuban remekelt Székely, így jelentősen nem csökkent a két csapat közti különbség.

5 perccel az első félidő vége előtt mi is hetest kaptunk, melyet Győri értékesített. Bár a túloldalon Morandeira válaszolt, sokáig nem örülhettek az uruguayiak, hiszen Ancsin és Bóka gyorsan 8 gólosra növelte a magyarok előnyét.

 A 30. percben Hanusz harcolt ki büntetőt, amit ezúttal nem sikerült Győrinek gólra váltania. Ennek ellenére a magyar gárda magabiztos vezetéssel mehetetett a pihenőre.

Magyarország-Uruguay: 16-8

Borítókép: mksz.hu
 

Borítókép: 

Videók