Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 08. 15. 18:18

A felkészülés folytatásában a csapat csütörtöktől Győrben tréningezik.

A bajnoki cím visszaszerzése, a Magyar Kupa-győzelem és a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe kerülés az elvárás a szezonban Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál.

 
Sevinger Zsolt, a Veszprém Handball Team Zrt. cégvezetője az MTI-nek elmondta: a csapat július végén kezdte meg felkészülését a szezonra. A hollandiai edzőtábort követően pénteken a Balatonfüreddel játszották első nyilvános felkészülési mérkőzésüket hazai pályán, melyet 35-18-ra megnyertek.
 
A felkészülés folytatásában a csapat csütörtöktől Győrben tréningezik, ahol szombaton edzőmeccset is játszik a Tatabányával. Augusztus végén a keret egy strasbourgi felkészülési tornára utazik, amelyen többek között a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásának két döntősével is összecsap.
 
A francia Montpellier és a Nantes csapatai mellett a másik ágról a szintén francia PSG, a macedón Vardar Szkopje vagy a fehérorosz Breszt jöhet majd ellenfélnek. A felkészülés utolsó edzőmeccsén, a klub hivatalos szezonnyitóján augusztus 31-én a szlovén Celjét fogadják Veszprémben, a magyar bajnokság pedig szeptember 5-én a Csurgó ellen hazai pályán indul - közölte.
 

A Veszprém csapatától a nyáron távozott Mirko Alilovic kapus, Christian Ugalde balszélső, valamint Renato Sulic és Schuch Timuzsin beállók, a balátlövő Ancsin Gábort és az irányító Győri Mátyást pedig kölcsönadta a klub.
 
Az idei szezonra a Flensburgból érkezett a francia irányító, Kentin Mahé, a Kielcéből a horvát balszélső Manuel Strlek, a Vardar Szkopjétől Sterbik Árpád kapus, Kielből a dán beálló, René Toft Hansen, valamint a Celjéből a szlovén jobbkezes átlövő, Borut Mackovsek. Szintén erősítést jelent a csapatnak, hogy a Balatonfüred elleni mérkőzésen góllal tért vissza hosszú sérüléséből a francia jobbkezes átlövő, William Accambray.
 

Legfrissebb híreink


Élő eredmények