Skaliczki: "Egy Pick-Szeged nem kaphat ennyi indításgólt"

A Gyöngyös felett aratott, 28-23-as győzelem után értékelt Skalicki László,a Pick -Szeged vezetőedzője, valamint két játékosa, Törő Szabolcs és Bajorhegyi Ádám.


A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapata 28-23-as győzelemmel kezdte a BB-liga 2011/2012-es szezonját a Gyöngyös ellen.

A találkozó után edző és játékosai értékeltek:

Skaliczki László, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője: - Minden nyitómeccs nehéz, ez most is bebizonyosodott. Akadtak hibák, de akadtak biztató dolgok is. Különösen a második félidőben bemutatott hatosfalas védekezés és az ekkor látott kapusteljesítmény volt elfogadható. Leginkább azért voltam bosszús, mert egy Pick Szeged nem zárhat így vissza, nem kaphat ennyi indításgólt. Ezen mindenképpen javítani kell.Nem mehetek el szó nélkül a játékvezetők tevékenysége mellett, nemzetközi szinten már nem engedik ennyi ideig támadni egy csapatot, mint ahogy a Gyöngyös tehette ellenünk. A lényeg a győzelem, most ez volt a legfontosabb.

Törő Szabolcs a Pick Szeged válogatott szélsője:  - Nem ilyen kezdést szerettünk volna. Volt egy megbeszélés az öltözőben a meccs után, a közönségünket nem így kellett volna kiszolgálnunk. Ezt mindenki belátta a csapatból. Minden első meccs nehéz, ez is azt volt. Úgy gondolom, hogy összekapjuk magunkat, és most egy a lényeg, hogy nyertünk.

Bajorhegyi Ádám, a Pick Szeged válogatott kerettag játékosa: - Kapaszkodott a Gyöngyös csapata, így nehéz meccs kerekedett belőle. Hogy mi szakadt el a jó kezdés után? egyelőre erre nem tudok válaszolni. A lényeg, hogy a hajrá jól sikerült, arra lehet építeni. Sokat gyakoroltunk, egyre jobban összeszokunk, mindig van mit javítani, most előjöttek hibák. A legfontosabb a győztes rajt! 

A szegedi együttes legközelebb csütörtökön 18 órakor Pécsett lép pályára.

A Partizan az ellenfél

Tegnap befejeződött a szlovákiai Eperjesen a Bajnokok Ligája selejtezője. A négyes tornát a szerb Partizan Beograd nyerte, miután a döntőben 33–26-ra nyert a portugál Porto ellen, így a Partizan került a Pick BL-csoportjába.

 


Forrás és fotó:delmagyar.hu;pickhandball.hu

Videók