Mégsem vonul vissza Nagy László?

Újra nyilatkozott.


Futótűzként terjedt csütörtökön a magyar médiában, hogy a szezon végén visszavonul a kézilabdázó Nagy László. Az Echo TV-nek elárulta a Telekom Veszprém játékosa, hogy nem fogalmazott pontosan korábban, mert még nem végleges a döntése. Azt ugyanakkor hozzátette a 37 éves játékos, hogy előfordulhat, mégis ez az utolsó szezonja. Egyelőre az a biztos, hogy a veszprémi klubnál képzeli el jövőjét a pályán kívül is – olvasható az Echo TV honlapján.

 
Bombaként robbant a hír csütörtökön, hogy Nagy László befejezi a pályafutását a szezon végén, amiről egy televíziós interjúban beszélt a klasszis jobbátlövő, aki később az Echo TV-nek egy telefonos interjúban azt mondta, hogy félreérthetően fogalmazott.
 
“Gyakorlatilag elhangzott egy olyan kérdés, hogy mi lesz a pályafutásomat követően, amire annyit mondtam, hogy a szerződésem lejár 2019 nyarán, tehát ennek a szezonnak a végén. Utána mondtam, hogy elképzelhető, befejezem a pályafutásomat. Ez a kijelentés a jelennek nem felel meg. Az, hogy a későbbiekben valóban ez a döntés véglegesedik bennem, az elképzelhető” – árulta el Nagy.

Videók