Megható: Vranjes búcsúszavai Veszprémtől

Egy megvalósulatlan álom margójára.


 

"A Veszprémmel kötött házasság nem úgy működött, ahogyan azt mi akartuk. A csapat 12 hónapos munkája során 9 mérkőzést elvesztettünk (Aalborg, Párizs kétszer, Kiel, Szeged kétszer, Skjern, Barcelona és a Vardar) és ez túl sok volt a klubnak, s bevallom, néhány játék nagyon nagy csalódást okozott nekem, személyesen is.
De nagyszerű győzelmeket és nagyszerű játékokat is játszottunk ebben az időben, nem akarom elfelejteni ezeket!
A kihívás az volt, hogy új csapatot hozzunk létre, és egyúttal új filozófiát mutassunk be, ami nem volt könnyű. Mindig mindent megtettem, ami csak tőlem telt. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik velünk dolgoztak, főleg az asszisztensemnek!

Biztos vagyok benne, hogy a játékosok ezután is mindent megtesznek azért, hogy boldoggá tegyék a szurkolókat - ezzel a támogatással bármi megtörténhet, a legmerészebb célok is.
 
Nagyon szomorú nap számomra a mai, sokkal többet akartam. Sajnos az álmom ezúttal nem valósult meg.
Sokat tanultam és harcolni fogok, hogy erősebbé váljak ebből a tapasztalatból.
Köszönöm mindazoknak a jó embereknek a pozitív hozzáállását, akik támogatták engem és a csapatot ebben az időben, sokat jelentett!
 
És végül szeretnék minden játékosnak és családjaiknak a legjobbat kívánni, de leginkább azért, hogy mindegyikük megőrizze egészségét és azért is, hogy győztesek legyenek.
 
Viszlát! Hajra Veszprém!"

Videók