Komoly karrier előtt állhat a Fradi "pimasz" tehetsége

Hivatalos bejelentés.


 Íme, a klub bejelentése:

"A 16 éves irányító, Lukács Péter és a 18 éves balszélső, Holdosi Bence után (részletek itt) a 17 éves balátlövő, Prainer Viktor is hosszú időre, ugyancsak négy és fél évre kötelezte el magát a Fradihoz.

„A ferencvárosi kézilabda tehetséggyárának, vagy napjaink divatos kifejezésével élve: 'akadémiájának' újabb kiváló terméke Prainer Viktor - kezdte Király Sándor szakosztályvezető. - Ő az a játékos, akinek kiemelkedő tehetsége mellett minden gondolata a kézilabda körül forog, szerintem - akárcsak több ferencvárosi csapattársa - még álmában is meccseket elemez. Nagyon bátor, fegyelmezett és okos játékos, ehhez egy jó értelemben vett pimaszság is párosul, ha ezeket az erényeit megtartja, komoly karriert futhat be.”
 
A fiatal, gólerős átlövő, aki hét éve játszik a Ferencvárosban, a felnőtt NB I-es csapatban az idén már 11 találatnál jár, ebből kilencet a legutóbbi két mérkőzésen lőtt: ötöt a Szegednek, négyet a Tatabányának. Ezzel párhuzamosan az ifi csapat egyik legeredményesebb játékosa, az ifi NB I-ben 74, a felnőtt NB II-ben 61 gólnál jár az idén.
 
Sok sikert kívánunk egyik legtehetségesebb játékosunknak!"

Videók