Kézi: újabb magyar válogatott játékos vált klubot

Legjobb barátja is segítette a döntés meghozatalában.


Újabb komoly átigazolást jelentett be a Tatabánya: Balogh Zsolt megszerzése után ezúttal Hornyák Péterre csaptak le a vezetők. A magyar válogatott jobbszélső kétéves szerződést kötött új csapatával. Hornyák jelenleg a Balatonfüredben játszik, a magyar válogatott mezét 33 alkalommal húzhatta magára. 

 
Hornyák elmondta, szimpatikusnak találta azt a képet, amelyet Marosi László klubelnök felvázolt. A szélsőnek tetszik, hogy a tatabányai csapatban elsősorban a fiatal magyar játékosokra szeretnének építeni. 
 
"Karrierem szempontjából egyértelmű előrelépést jelent, hogy ide igazolok. Új csapatommal szeretnék minél „magasabbra” jutni, illetve ehhez minél többet igyekszem majd magam is hozzátenni. Bartucz Laci, az egyik legjobb barátom. Tőle is érdeklődtem az átigazolásom ügyében. Ő pedig csak pozitívumokat mondott mind az itteni közösségről, az öltözőn belüli hangulatról, a szurkolókról és nem utolsó sorban Matics mesterről. Sőt, még a szintén Tatabányára készülő Balogh Zsoltival is váltottam néhány szót, és ő is csak dicsérölég nyilatkozott a Grundfos KC jövőbeni céljairól, terveiről" - mondta Hornyák. 
 

Videók