Kézi: komoly búcsúajándékot adna a szurkolóknak a Veszprém klasszisa

Mikler Roland történelmi tettet hajtana végre a bakonyi csapattal.


Mikler Roland a szezon végén távozik a Veszprémtől, és a magyar válogatott kiváló kapusa visszatér a MOL-Pick Szegedhez. Mikler már augusztusban megegyezett a Tisza-parti klub elöljáróival, döntésében fontos szerepet játszott, hogy a Veszprém akkori mestere, Ljubomir Vranjes elmondta, nem számol vele.

 
Vranjes azóta már Svédországban dolgozik, Veszprémben pedig David Davis kezébe került a karmesteri pálca. A spanyol tréner kinevezése jó húzásnak bizonyult, hiszen a BL-ben is sorra gyűjtögeti a győzelmeket a veszprémi csapat.
 
„Értékesebbnél értékesebb skalpokat gyűjtöttünk, és ha most arra gondolunk, hogy hány pontot szórtunk el tavaly, és emiatt hányszor kaptunk a fejünkre, kész csoda, hogy most a második helyről készülünk a csoportküzdelmek utolsó két csatájára" - fogalmazott Mikler az SzPress Hírszolgálatnak.
 
Mikler egyébként komoly célt tűzött ki maga elé, a veszprémi drukkerektől BL-győzelemmel szeretne elbúcsúzni. 
 
„Más időszámítás kezdődött el a Veszprém történetében, amikor David Davis állt a kormánykerék mögé. A csapat magára talált, most már sorozatban nyeri a mérkőzéseit és nekem is sikerült felspannolnom magamat. Szeretnék úgy elköszönni Veszprémtől, hogy feljutottam az európai kézilabdázás csúcsára, emelt fővel, a bizalmat megszolgálva távozni" - jelentette ki a kiváló kapus.
 
 

Videók