Kézi: fontos bejelentést tett a Veszprém az edzőjéről

David Davis sorsáról döntöttek a vezetők.


David Davis 2018 októberében vette át a Telekom Veszprém irányítását. A spanyol szakember érkezésével kiegyenesedett a magyar csapat a BL-ben, Nagy Lászlóék a hétvégén a második helyért lépnek pályára a Kielce otthonában. A klub vezetősége is elégedett Davis munkájával, amit alátámaszt, hogy a következő szezonnak is a spanyol szakemberrel vágnak neki a veszprémiek. Íme a döntésről szóló közlemény:
 
"A mai napon hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Veszprém Handball Team Zrt. által, így a 2019/20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.
 
Mint az ismeretes, 2018 októberében David Davis vette át a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzői székét, egy plusz egy éves szerződést írva alá a magyar rekordbajnok csapatot működtető zártkörű részvénytársággal. Irányítása alatt visszatért a győzelem útjára az „Építők”, és immáron zsinórban tizenhat mérkőzés óta nem talált legyőzőre.
 
Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezetés maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Brest ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.”
 
David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a Klubnak, a Vezetőségnek, a Játékosoknak és a Szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.”
 

Videók