Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 05. 25. 16:13

A klub meghosszabbította a vezetőedző szerződését is.

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata védekezésben és támadásban is kiváló képességű játékosokat igazolt a következő szezonra. Az NB I-ben való bennmaradást az utolsó fordulóban kiharcoló zöld-fehérek szerződtették a Veszprémből Schuch Timuzsint és Szakály Benedeket, a Balatonfüredből Debreczeni Dávidot, a Gyöngyösből Kovacsics Pétert, valamint a macedón Pelistertől Teimuraz Orjonikidzét.

Schuch Timuzsin: hétszeres magyar bajnok, 155-szörös magyar válogatott, amellyel olimpiai negyedik volt Londonban. A 32 éves, közel két méter magas játékost háromszor választották meg a Bajnokok Ligája legjobb védőjének a Veszprém színeiben.
 
Debreczeni Dávid: a 25 éves, 199 centi magas kőkemény játékost az egyik legjobb és legtehetségesebb magyar védőnek tartják. A támadásban beállóként is bevethető Debreczeni a bajnoki negyedik helyezett Balatonfüred alapembere volt az elmúlt szezonban.
 

Kovacsics Péter: a 23 éves, hatalmas munkabírású, szélvészgyors balszélső, aki magabiztosan értékesíti a heteseket, a Gyöngyös csapatától érkezett, ahol a legutóbbi bajnokságban 78 góllal a házi góllövőlista második helyezettje volt. Régóta vágya, hogy a Ferencvárosban játszhasson, egy klubban nővérével, Kovacsics Anikóval.
 
Szakály Benedek: a 20 éves jobbszélső a másodosztályú Veszprém U20-as csapatától érkezett. Ott a legutóbbi bajnokság gólkirálya volt 26 mérkőzésen lőtt 182 góljával, 30 góllal megelőzve a második helyezettet.
 
Teimuraz Orjonikidze: a 22 éves, grúz válogatott balátlövő a macedón bajnokság gólkirálya volt. Az egyik macedón élcsapattól, a hatszoros bajnok Pelistertől érkezett.
 
A klub meghosszabbította Horváth Attila vezetőedző szerződését is.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények