Eltört a Fradi csapatkapitányának az arccsontja - videó

Másik három játékos is sérülést szenvedett.


A Ferencváros csapatkapitánya, Schuch Timuzsin a Cegléd elleni bajnokin kapott egy könyököst Marko Davidovictól, amelynek következtében eltört az arcüregében egy csont, de a második félidőben még így is visszaállt védekezni. Az orvosi vizsgálatok után azonban kiderült, hogy három hét pihenőre kényszerül, így az idei szezonban már nem játszhat - jelentette be a klub.

 
Prainer Viktor, Bozo Andjelic és Teimuraz Orjonikidze is megsérült Cegléden, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy nekik mennyit kell kihagyni.
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Cegléd elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Schuch Timuzsin. A Ferencváros csapatkapitánya kapott egy könyököst Marko Davidovictól, amelynek következtében eltört az arcüregében egy csont, de a második félidőben még így is visszaállt védekezni. Az orvosi vizsgálatok után azonban kiderült, hogy három hét pihenőre kényszerül, így az idei szezonban már nem játszhat. Prainer Viktor, Bozo Andjelic és Teimuraz Orjonikidze is megsérült Cegléden, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy nekik mennyit kell kihagyni. #kezilabda #ftc #ftcferfikezilabda #ftckezilabda #ftchandball #handballpassion #handballplayer #handball #hajrafradi #fradizmus #ferencvaros

FTC férfi kézilabda (@ftc_ferfi_kezilabda) által megosztott bejegyzés,

Videók