"Elképesztően sok hibát vétettünk." - Elek Gábor

A Ferencváros vezetőedzője szerint megérdemelten nyert ellenfelük.


A Ferencváros hazai pályán szenvedett 2 gólós vereséget a Siófok gárdájától a női kézilabda NB1-ben. A mérkőzést követően a vezetőedzők és a két csapat kulcsemberei is elmondták véleményüket a meccsel kapcsolatban.

"Elképesztően sok hibát vétettünk, ami egy ilyen mérkőzésen nem fér bele. Ellenfelünk tapasztalt játékosai nagyon okosan kézilabdáztak, a Siófok győzelme úgy gondolom, hogy összességében megérdemelt. De nem adjuk fel, a végsőkig harcolni fogunk" - fogalmazott Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője.


Kovacsics Anikó szerint kiejtették a sorsukat a saját kezükből.


Videó: Facebook.com/M4Sport

Tor Odvar Moen, a Siófok mestere az mondta, ez egy őrült meccs volt.

"Ma mindenki nagyon jól játszott, de közülük is kiemelkedett, és fergeteges volt Magyarország legjobb Kapusa, Szikora Melinda."

"A Fradi nagyon hullámzó teljesítményre képes, így ebből a mai összecsapásból egy mentális csata kerekedett. Nagyon keményen küzdöttünk védekezésben, és ennek meg is lett az eredménye. Rendkívül intenzív volt a játék, de ilyenkor is meg kell találni – például támadásban – azokat az apró részleteket, melyek a javunkra billentik az ilyen szoros meccseket." 

 
Az érzés fantasztikus, ma még örülhetünk a pillanatnak, de nem szabad elfelejteni, hogy ezzel még nem nyertünk semmit. A céljainkat kell szem előtt tartani. Mindig van egy következő feladat, holnap már arra fogunk koncentrálni, és megyünk tovább. Aztán majd meglátjuk a végén, hogy ez mire lesz elegendő" - tette hozzá.

A mérkőzés hőse Szikora Melinda volt, aki a második félidőben szinte lehúzta a redőnyt a siófoki kapuban. Szerinte fontos, hogy helyén kezeljék ezt a sikert.

"Az ember nem felejti el, hogy honnan jött, fantasztikus volt az atmoszféra, mindkét szurkolótábor kitett magáért. Szinte tökéletes meccset játszottunk egy olyan pályán, ahol mindenki megszenved. A bajnokság még hosszú, és ez a győzelem kulcsfontosságú volt, de a helyén kell kezelnünk. Ez a siker akkor ér majd igazán sokat, ha a céljainkat elérjük, és a folytatásban is ilyen eredményesen kézilabdázunk - fejtette ki a siófokiak kapusa.

Borítókép: Facebook.com/FerencvárosiTornaClub

Forrás: siofokkc.hu

Sport365.hu - Idegtépő meccsen brillírozott a Siófok

A Ferencváros-Siófok mérkőzés egy perces gyásszünettel kezdődött. A kezdősípszó után aztán a Siófok vett villámrajtot, Aoustiné rögtön az első támadásból betalált. Nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Háfra jelezte ők is a pályán vannak. Ezt követően ismét a balatoni gárdához került az előny, de Lukács góljával 2-2-re módosult az állás.

Videók