"Az elmúlt mérkőzéseken sok helyzetet kihagytunk, amit most jól használtunk ki" - Csoknyai István

A Budakalász edzője szerint nem volt reális a 9 gól, míg Tomori Győző szerint megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a hazai csapat.


A Budakalász hazai pályán 9 góllal legyőzte a Dabast a férfi kézilabda NB1 23. fordulójában. 

A mérkőzést a két vezetőedző, Csoknyai István és Tomori Győző mellett a remeklő budakalászi irányító, Koncz András valamint a dabasiak irányítója, Török Ádám értékelte. 

Tomori Győző a Dabas vezetőedzője: Gratulálok a Budakalásznak a két ponthoz. A mérkőzés 3/4-ében sikerült őket nagy küzdelemre késztetnünk őket. Úgy gondolom az első 20-25 percig jól játszottunk, összeállt a játékunk. A védekezésünk rendben volt, elöl is bátran felvállaltuk a távoli lövéseket. Sajnálom, hogy szétestünk a végére. Mindent megtettünk, ez ma sajnos ennyire volt elég.

Csoknyai István a Budakalász vezetőedzője:  Ránk ijesztett a Dabas az első félidőben annak ellenére, hogy jól kezdtük a mérkőzést. Az első játékrészben jól tartotta magát ellenfelünk. Később rendezni tudtuk a sorainkat, így előnnyel mehettünk be az öltözőbe. A második félidőben ellenfelünk megpróbálkozott a 7 a 6 elleni játékkal, ezt jól reagáltunk le. Az elmúlt mérkőzéseken sok helyzetet kihagytunk, amiket most jól használtunk ki. Ebben a mérkőzésben azonban nem volt ekkora a különbség. Gratulálok a csapatomnak. 

Török Ádám a Dabas irányítója: Gratulálok a Budakalásznak. Hiába küzdöttünk, kevesek voltunk ezen a mérkőzésen is. Mérkőzések óta nem tudjuk felvenni az ellenfelekkel a versenyt. Most már a többi csapat kezében van a sorsunk. 

Koncz András a Budakalász irányítója: A mérkőzés elején azt kaptuk, amire számítottunk, jól kezdtünk, de visszajött ránk a Dabas. A második félidőben úgy éreztem, hogy szétestek fejben, és ezt ki tudtuk használni. 

A Sport365.hu stábja a Budakalász edzőjét, Csoknyai Istvánt arról kérdezte a sajtótájékoztatón, hogy a találkozón nyújtott teljesítmény mire lehet elég a következő mérkőzéseken.

"Egy edző számára mindig nagy öröm, ha a csapata így játszik. A következő fordulóban nagyon nehéz mérkőzésünk lesz Orosházán, a Veszprém elleni találkozó  szinte lehetetlen küldetés, míg a Komló elleni mérkőzést szeretnénk megnyerni. Fontos lenne, hogy a Komló és az Orosháza elleni bajnokikon győzni tudjunk".  

Borítókép: Facebook.com/ Budakalászi Kézilabda Klub 

 

Sport365.hu - Látványos dabasi összeomlás. Magabiztos budakalászi siker

A férfi kézilabda nb1-ben a kiesés elkerüléséért küzdő Dabas Budakalászra látogatott el. Tomori Győző csapata a mérkőzést megelőzően a 12. helyen állt 10 pontjával, míg a Budakalász csapata 17 ponttal egy hellyel előzi meg. A mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték meg.

Videók