Sokkoló hír! Távozik a botrányhős kézikapitány

Veszelin Vujovic korábban a szlovén férfi kézilabda-válogatottnak is volt edzője.


Magánjellegű okok miatt távozik a PPD. Zagreb éléről Veszelin Vujovic.  

Az 59 éves montenegrói edző második korszakát töltötte a horvát bajnoknál, miután az őszi szezon elején, sikertelenség miatt kirúgták Bramko Tamsét.  

"Sajnos magánjellegű okokból kell távoznom a csapattól. Sajnálom, hogy ott kell hagynom a csapatot de két helyen nem tudok lenni. Amennyiben sikerül a problémáimat rendezni, és a vezetőség is azt szeretné akkor szivesen visszatérek. Köszönöm a vezetőség megértését, és sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztam őket. Zágráb a második otthonom, bármikor kész vagyok visszatérni." - nyilatkozta Veszelin Vujovic a távozásakor.Veszelin Vujovic második alkalommal irányította a Zagreb együttesét.

Vujovic 2015-ben és 16-ban a Zagreb együttesét a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé vezette. 

A legendás tréner korábban a Vardar Szkopjét és a szlovén válogatottat is irányította. Legjobb eredménye szövetségi kapitányként egy világbajnoki bronzérem volt még 2017-ben. 

A montenegrói tréner korábban összetűzésbe került korábbi játékosával, a volt szegedi szélső testvérével, Miha Zvizejjel. Vujovic az eset után távozott a szlovén kapitányi posztról, utódja pedig a Veszprém korábbi edzője Ljubomir Vranjes lett.  

Az ominózus videó, amin Vujovic zágrábi edzőként üvöltözik a szlovén beállóval


 


Borítókép: Martin Rose/Bongarts/Getty Images
Forrás: Handballplanet.com,  rkzagreb.hr

 

Videók