Szerkesztő: Simon Zoltán
2019. 03. 20. 17:03

Eddig több mint 30 millió lemezt adott el.

 Alig két hónap múlva kerül sor a DELO WOMEN’S EHF FINAL4-ra, azaz a női EHF Bajnokok Ligája négyes döntőre. A szervezők örömmel jelentik be, hogy az amerikai énekes-dalszerző, Anastacia lesz az esemény sztárfellépője 2019. májusában a Papp László Budapest Sportarénában.

 
Már csak két hónap és megkezdődik női klubkézilabdázás csúcseseménye. A május 11-i elődöntők előtt az amerikai énekes és dalszerző Anastacia egy fergeteges show-val készül felpezsdíteni a Papp László Budapest Sportaréna 12 000 szurkolóját - jelentette be a szövetség közleményében.
 
Anastacia eddig több mint 50 millió lemezt adott el világszerte, 2001-ben pedig a „Világ legkelendőbb új női művészének” nevezték el. Legismertebb slágerei az „I’m Outta Love”, a “Paid My Dues”, a „One Day In Your Life” és a „Sick and Tired”. Az énekesnő „Not That Kind” albumáról a 2000-ben kiadott „I’m Outta Love” az év legkelendőbb slágere volt. Súlyos betegségei ellenére újra és újra sikerül talpra állnia.
 
 
2015-ben Anastacia kiadta a „The The Ultimate Collection”-t, és megkezdte az „Ultimate Collection Tour”-t, az északi féltekén több mint 110 fellépést tartott. Erőteljes mezzo-szoprán hangját Európa számos országában megismerhették a 2018-ban tartott turnéján, ahol az új albumát, az “Evolution”-t, mutatta be.
 
A 6. WOMEN’S EHF FINAL4 Budapesten
A WOMEN’S EHF FINAL4 hatodik alkalommal kerül sorra a magyar fővárosban. Az egész hétvégét betöltő rendezvény első osztályú kézilabda mérkőzéseket és szórakoztató programokat is kínál.
 
A csoportok első négy-négy helyezettje jutott a negyeddöntőbe. A negyeddöntők 1. mérkőzéseire április 4-7-én, a visszavágókra 12-14-én kerül sor.
 
A negyeddöntők párosítása (az elöl álló csapatok az 1. mérkőzések pályaválasztói):
Odense HC (dán)–Győri Audi ETO KC
CSM Bucuresti (roman)–Metz Handball (francia)
Buducnost (montenegrói)–Vipers Kristiansand (norvég)
FTC-Rail Cargo Hungaria–Rosztov-Don (orosz)
 
Hamarosan kezdetét veszi női klubkézilabdázás csúcseseménye, amelyre még vannak elérhető jegyek:
www.ehfFINAL4.com.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények