Nézők előtt a DELO EHF FINAL4!

Remek hír.


Az Európai Kézilabda Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség egyeztetéseit követően biztossá vált, hogy a május 29-30-i budapesti női Bajnokok Ligája négyes döntő, azaz a DELO EHF FINAL4 nézők előtt kerülhet sorra. A jegyárusítás május 18-án, kedden délután kezdődik.

Az EHF, az EHF Marketing és az MKSZ megállapodása értelmében a Papp László Budapest Sportarénában a teljes befogadóképesség felét megnyitják a szurkolók számára, speciális szabályozás mellett.

A jogszabályok értelmében a magyar, illetve a Magyarország által elfogadott védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek be az esemény területére, korhatárra való tekintet nélkül, tehát kiskorúak abban az esetben látogathatják a FINAL4-t, amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A szervezők a beléptetés során ellenőrzik a védettségi igazolvány meglétét, valamint az ahhoz szükséges személyazonosító okmányt is (személyi igazolvány, útlevél, vezetői engedély, diákigazolvány).

Az EHF, az EHFM és az MKSZ megegyezése értelmében a DELO EHF FINAL4 idején a szurkolók és a csapatok biztonsága érdekében a csarnokban kötelező a maszkhasználat, ennek elmulasztása esetén a rendezők felhívják a jegytulajdonosok figyelmét a szabályok betartására. Étel- és italfogyasztás a nézőtéren nem engedélyezett, a kilátogató drukkerek számára a fogyasztásra a Papp László Budapest Sportaréna folyosóin lesz lehetőség.

A szervező Magyar Kézilabda Szövetség 2021. május 21-ig fenntart belépőket a három külföldi résztvevő csapat, a francia Brest Bretagne, a norvég Vipers Kristiansand és az orosz CSZKA Moszkva szurkolói számára is, amennyiben addig az időpontig lehetségessé válik az adott országok védettségi igazolásával a belépés a FINAL4-ra.

Május 18-án kezdődik a jegyértékesítés

A DELO EHF FINAL4-ra május 18-án, kedden délutántól válthatók jegyek a jegymester.hu oldalon, összesen öt árkategóriában:
1. kategória: 54.990 forint
2. kategória: 39.990 forint
3. kategória: 28.990 forint
4. kategória: 17.990 forint
5. kategória: 9.990 forint

A DELO EHF FINAL4 programja:
Május 29., szombat, elődöntők:

15:15 Győri Audi ETO–Brest Bretagne
18:00 Vipers Kristiansand–CSZKA Moszkva
Május 30., vasárnap:
15:15 bronzmérkőzés
18:00 döntő

Forrás: mksz.hu
Borítókép: mksz.hu

Videók