"Nagyon rossz érzés volt, hogy nem játszhattam" - Heidi Löke

A Vipers és a norvég válogatott beállója szerint képes lehet csapata legyőzni a Rosztovot.


A norvég válogatott és a Vipers Kristiansand beállója, Heidi Löke is ott van az északiak keretében a Rosztov Don elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A koronavírus-járvány miatt Norvégiában jelen állás szerint nem lehet sportrendezvényt megtartani, ezért mindkét mérkőzést Rosztovban játsszák le április 10-én és 11-én.

„ Lemegyünk oda és megnyerjük a párharcot” – nyilatkozta a győriek egykori beállója a TV2-nek.
„Nagyon rossz érzés volt, hogy nem játszhattam és nagyon örülök, hogy végre újra edzhetek és készülhetek a negyeddöntős párharcra.”

Az elmúlt két idényben kétszer szenvedett orrtörést, majd januárban újra megsérült.

„Eléggé kellemetlen volt. Amikor megpróbáltam tornázni vele, akkor felment a pulzusom, utána pedig órákon keresztül fájt a fejem. Időnként elviselhetetlen volt. Azonban minden rosszban valami jó. Több időt tölthettem a családommal. Pozitívan tekintek erre a nehéz időszakra. Rosszabb lett volna, ha nem edzek egyáltalán semmit. Az elmúlt két-három hétben remek formában éreztem magam."

A 38 éves beálló Nora Mörkről is szót ejtett, aki éppen a Rosztov elleni BL csoportmeccsen sérült meg és megijedt, hogy ismét műteni kell. 

Nagyon jól van, igaz régóta nem láttuk őt játszani. 

„Ha Heidi 60 percet játszana a Rosztov ellen, azon sem csodálkoznék. Az ő játéka akár a különbséget is jelentheti a két csapat között." - nyilatkozta Mörk. 

Heidi Löke szerint két nagyon fontos mérkőzés vár a csapatára, de képesek lehetnek továbbjutni a Rosztov Don ellen.

Borítókép: tv2.no
Forrás: tv2.no

Videók