Marad a BL győztes irányító Franciaországban

Kitölti a szerződését Diego Simonet.


A Montpellier férfi kézilabda csapatának irányítója, Diego Simonet kitölti a 2024-ig szóló szerződését.

Az argentin irányító 2013-ban érkezett a francia csapathoz az Ivry gárdájától, a Lequipe-nek adott interjújában elmondta, hogy szeretné kitölteni a szerződését.

„Nagyon nehéz év volt, nem voltam elégedett a teljesítményünkkel.” – nyilatkozta a 2018-ban a Montpellier-vel BL-t nyerő irányító.

A Montpellier csapata jelenleg a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben van és megpróbál bejutni a június 18-19-i hétvégi kölni négyes döntőbe, azonban a Kielce elleni párharc első mérkőzését hazai pályán három góllal elveszítették.  (31-28-ra nyert a Kielce)

 

„Megnéztük az első párharcot videón, úgy gondolom, sokkal jobbak lehetünk. Képesek vagyunk a bravúrra, ezt korábban bizonyítottuk. Ha a legjobb mérkőzésünket játsszuk, győzhetünk.”

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Diego Simonet távozik Montpellierből és a spanyol Cuencába igazol. Biztosan érkezik viszont Stas Skube, akit április végén jelentett be a francia csapat a Brest együttesétől.
Úgy tűnik, hogy a szlovén irányító érkezése miatt nem kell aggódnia Simonetnek.

„A legfontosabb, hogy jól érezzem magam a pályán, egyelőre élvezem a játékot. Remélem ez így lesz még sokáig” – nyilatkozta Simonet.

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Lequipe.Fr.

Videók