Komoly gond a Fradi BL-ellenfelénél! Súlyos sérülést szenvedett a világbajnok átlövő

Estavana Polman a teljes szezont kihagyhatja.


Aggódhatnak a holland női kézilabda-válogatott szurkolói. Egyik, hanem legnagyobb sztárjuk az Esbjerg átlövője, Estavana Polman súlyos sérülést szenvedett.

A tavaly decemberben vb-t nyerő átlövőnek egy edzésen sérült meg a keresztszalagja.

"Azonnal éreztem, hogy komoly a baj. Ez benne van a kézilabdában, nem tudok vele mit csinálni. A legfontosabb az, hogy minél hamarabb túlessek a műtéten. "
 - nyilatkozta az Esbjerg átlövője. 

A dán bajnok edzője, Jesper Jensen csalódottan reagált az átlövő sérülésére.

"Hatalmas csapás ez nekünk, mindent megteszünk Essie pótlásáért. Körülnézünk, hogy kit tudnánk igazolni a helyére. " - nyilatkozta Jensen.

A klub elnöke, Bjarne Pedersen elmondta, hogy mindent meg fognak tenni, hogy megtalálják klasszisuk utódját. 

"A felépülésem után mindent meg fogok tenni a csapat sikereiért." - jelentette ki PolmanA holland átlövő férje, a korábbi holland válogatott labdarúgó, Rafael Van Der Vaart Instagram oldalán bíztatta feleségét. 


You were really looking forward to the upcoming season and then suffered a big setback with a serious knee injury.. I feel for you baby, but I know you'll come back even stronger!!  

 

Az Esbjerg a kézilabda BL-ben egy csoportban szerepel a Ferencváros csapatával is, akikkel a negyedik körben, október közepén játszanának, míg a holland válogatott az Európa-bajnokságon a mieinkkel is egy csoportban szerepel. 

Borítókép: Elsa/Getty Images
Forrás: handball-planet.com

 

Videók