Kézilabda: a következő két női BL négyes döntő is Budapesten lesz!

Az idei sikeres rendezés után 2015-ben és 2016-ban is a budapesti Papp László Aréna lesz a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének helyszíne.


Az európai szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága csütörtökön jelentette be, hogy az erre vonatkozó szerződést megkötötte a rendező magyar szövetséggel.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy az EHF értékelte törekvéseinket a remekül sikerült májusi Final4-t követően - idézte Vetési Ivánt, a Magyar Kézilabda Szövetség elnökét a szervezet közleménye. - Mindenki elismeréssel szólt a 2014-es négyes döntőről, ezt követően az európai szövetséggel többször is egyeztettünk a jövőről. A végrehajtó bizottság bizalma megtisztelő, igyekszünk megfelelni az EHF és a szurkolók elvárásainak" - tette hozzá Vetési, aki szerint az sem elképzelhetetlen, hogy májusban akár két magyar csapat is ott legyen a négyes döntőben.

A májusi, első alkalommal lebonyolított női Final Fourban a Győri Audi ETO KC diadalmaskodott telt ház, 10 ezer néző előtt.

A férfi BL-ben 2010 óta rendeznek négyes döntőt, rendre óriási érdeklődés és fantasztikus hangulat övezi a mérkőzéseket a 20 ezer férőhelyes kölni Lanxess Arénában.

Videók