Kézi BL: szenzációs veszprémi diadal, irány a négyes döntő

Nagy Lászlóék kettős győzelemmel búcsúztatták francia ellenfelüket.


Montpellier-Telekom Veszprém 25-30 (15-11)

 
Támadásban és védekezésben is hatékonyan kézilabdáztak a franciák az első félidőben, így magabiztosan kerültek előnybe. Az első mérkőzést hazai pályán három góllal megnyerő veszprémiek nagy akarással játszottak, de nem tudtak közelebb kerülni a gyorsabb és pontosabb ellenfelükhöz.
    
A második felvonásban 16-11-es francia vezetésről hat perc alatt egyenlített, majd a meccs során először a vezetést is átvette a Veszprém, a hajrában pedig növelte előnyét, így kettős győzelemmel jutott tovább.

Kézi BL: nagyot harcolt a Szeged a PSG otthonában " KÉZILABDA › Európai kézilabda

a Szeged gólszerzői: Balogh Zs. 8, Bodó, Gorbok 4-4, Obranovic, Bánhidi, Skube 3-3, Källman 2, Gaber, Sostaric, Rodriguez 1-1 Továbbjutott: a PSG 60-57-es összesítéssel. Az első, hazai mérkőzést 30-27-re elveszítő szegediek közül a visszavágón csak a horvát Alen Blazevic hiányzott sérülés miatt. Balogh Zsolt szerezte a meccs első találatát, amivel a párharc során először vezetett a magyar csapat.

    
A Veszprém sorozatban negyedszer szerepelhet a négyes döntőben, amit június első hétvégéjén rendeznek Kölnben. Az elődöntő párosításait kedden sorsolják.

Videók