Hihetetlen! Nyolcgólos hátrányból mentett pontot a Vipers

Az utolsó percben sikerült egyenlítenie a viperáknak a francia Metz ellen


A női kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának rangadóján, a tavalyi bronzérmes, Vipers, és a tavalyi negyedik helyezett Metz találkozott egymással. A találkozót a Vipers kezdte jobban, Löke góljával, már 8-5-re vezettek, a norvégok, innen a Metz együttese fordított, és átvette a félidő közepén a vezetést, majd növelte előnyét, a félidő végére a Metz, már négygólos előnyben volt. (17-21) 

A második félidőben, a Metz tovább növelte előnyét, Zaadi és Peredery góljaival, a franciák már 8 góllal vezettek, ekkor azonban, majd egy időkérés után a norvégok oroszlánként kezdtek el küzdeni.  Arntzen, Löke, illetve Dahl góljaival, közel kerültek a fordításhoz is de a kritikus pillanatokban Kapitanovic védeni tudott. Az utolsó percek aztán, Burgaard, és Dahl gólpárbaját hozták, az utolsó percben végül Arntzen hetesével, alakult ki a döntetlen. 

Vipers Kristiansand-Metz 38-38

A csoportot a Metz együttese vezeti öt ponttal, 3 ponttal mögötte a norvég bajnok Vipers, illetve két-két ponttal áll a Ferencváros illetve a horvát bajnok Podravka.


Fotó: Facebook.com/Vipers Kristiansand

Videók