FINAL4 reakciók a Veszprém győztes meccse után

Davis, Ilic, Dujsebajev is megszólalt.


David Davis (Veszprém edző): Jó formában vagyunk fizikailag és mentálisan is, hiszen megnyertük a magyar bajnokságot. Dolgozunk tovább a döntő megnyerésére.
 
Momir Ilic(Veszprém átlövő): Jó érzés itt lenni. Ez a kettő karrierem utolsó két mérkőzése. Nagyon boldog vagyok most. És nagyon büszke vagyok a csapattársaimra. Nagyszerű, hogy itt fejezhetem be a pályafutásom. Jó meccset játszottunk ma, habár nem volt tökéletes. De ez normális egy elődöntőben, egy ilyen kemény csapat ellen, mint a Kielce. Úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet.
 
Talant Dujsebajev(Kielce edző): Boldognak kell lennem a csapatommal, hiszen sérülések hátráltatnak minket. Megpróbáltam hármat is cserélni támadásban és védekezésben. Az elején Sterbik remekül védett, valamint az egy az egy elleni csatákat is elveszítettük. Kicsit több kellett volna védekezésben és kapusteljeítményben, mivel nehéz két védett labdával meccset nyerni. Holnap újabb lehetőségünk van harcolni. Mindent megtettünk, hogy nyerjünk, és a játékosaim 10 hónapig ezért dolgoztak. Lenyűgöző. Boldog és hálás vagyok értük. Sok sikert a Veszprémnek a holnapi döntőben.
 
Alex Dujsebajev (Kielce átlövő, gólkirályjelölt): Gratulálok a Veszprémnek. Nagyon jó meccset játszottak ma. Az első félidőben sok helyzetet kihagytunk, Strebik lenyűgöző volt. A második játékrészben jobbak voltunk támadásban, de problémáink voltak a védekezésben és talán a kapuban is. Mikler szintén jól védett. Ha olyan sok lövést hibázol el egy olyan nagyszerű csapat ellen, mint a Veszprém, akkor nehéz nyerni. 
 

forrás: Veszprém handball team 

Videók