Ez a mai mérkőzés igazi harc volt számunkra - Rasmus Lauge

David Davis, Rasmus Lauge, Patice Canayer, valamint Jonas Truchanovicius értékelték a látottakat.


A Veszprém-Montpellier mérkőzés után a sajtótájékoztatón a két vezetőedző mellett Rasmus Lauge, a Veszprém dán irányítója, valamint Jonas Truchanovicius, a Montpellier átlövője értékelte a találkozót.

Patrice Canayer: "Gratulálok a Veszprémnek, fantasztikus a hangulat ebben az Arénában, mindig jó dolog itt játszani. Az eredmény miatt csalódott vagyok. Úgy gondolom fizikálisan felvettük a versenyt a Veszprémmel, de technikailag többet hibáztunk, és ez döntött a végén."

Jonas Truchanovicius: "Nagyon jó meccset láthattak a nézők, ahol a kapusok közötti különbség döntött. Gratulálok a Veszprémnek, mindig nagy élmény egy ilyen Arénában, ennyi néző előtt pályára lépni."

David Davis: "Amióta itt vagyok, ez volt a legnehezebb mérkőzésünk. Kint egyáltalán nem játszottunk jól, itthon szerencsére ezzel nem volt gond. A védekezésünk rendben volt, Sterbik pedig fantasztikus volt. Yahia sérülése után nehezebb volt az ő oldalára a figurákat kijátszani. Noha nyertünk, ennek ellenére még sokat kell fejlődnünk az idény hátralévő részében."

Rasmus Lauge: "Ez a mai mérkőzés egy igazi harc volt számunkra. Nem játszottunk jól, nem működtek úgy a figurák, ahogy kellett volna. Hatalmasat küzdöttünk a két pontért, ami nagyon fontos volt számunkra. Ez az egyetlen pozitívuma a találkozónak. Köszönet a szurkolóknak a támogatásért."A zárófordulóban a Montpellier, a Vardar Szkopjéhoz utazik, míg a Veszprém együttese a Motor Zaporozsija ellen lép pályára. 

Sport365.hu - Sterbik parádé, veszprémi győzelem a "hét mérkőzésén"


Borítókép: Facebook.com/ Veszprém Handball Team

Videók